“Skynda långsamt och gneta på” – Tack Bertil Hult

 In Reflektioner

Alla hamnar vi i situationen när vi känner oss sådär misslyckade och förbannade på oss själva. Då vi bara önskade att vi hade orken att lägga in den där sista växeln, men upptäcker att det är helt omöjligt och att vi (tillfälligt) måste dra i bromsen.

Just det hände mig i somras… Jag hade bestämt mig för att medverka på Dysleximässan 22 oktober i år, speciellt efter att jag mer eller mindre fått en personlig inbjudan. Smickrande som bara den! Jag började fila på monter och föreläsning för glatta livet, men någonstans på vägen inser jag att jag inte kommer hinna. Jag kan inte försaka allt annat runtomkring mig med familj och flytt för att jaga efter mina egna intressen. Kanske är det någon mer som känner igen sig?

Men så, medan jag satt där och kände mig allmänt deppig, fick jag syn på ett podavsnitt med Bertil Hult som jag otroligt nog hade missat. Googla honom så förstår ni varför jag skämdes ;-). Och vid ett tillfälle i sitt fantastiska sommarprat säger han (om det där med företagande), att ”Skynda långsamt och gneta på”. Om att inte ha bråttom. Om att ha tålamod och inte tappa sin röda tråd. Tack! Vilken tröst det var att höra det. Så, nu är det precis det vi gör. Skyndar långsamt. Tack och lov för att alla som jobbar med Wombrook är så ”mänskliga”. Fötterna på jorden och en lugn och stabil tro på det vi gör. De står ut med alla mina avbrott och jag tror rentav att de förstår mig. De är också människor med känslor och med ett liv utanför jobb som de också tycker är viktigt.

Ett stort tack till er alla!

Recent Posts
0